2012. április 17., kedd

Lelkesedésből tombolát!

Kedves Csoportvezetők!
Kedves Foltvarrók!

A lelkesedésből kérünk icipicit!
Egy táskát, ami a szíved csücske, egy neszesszert, amit te magad is megtöltesz nap-mint nap, egy pénztárcát, amit szívesen veszel elő a pénztárnál, egy bevásárló szatyrot, ami tükrözi, hogy teszel a Földért, egy párnát, amit örömmel használsz, vagy egy könyvborítót, amivel az éppen olvasott könyvet véded. Varrd meg őket, s ajánld fel a foltos világnak!

Gyűjtöttünk a víz, az iszap károsultjainak, a múzeum megsegítésére, most gyűjtsünk a magunk örömére. A külföldi előadók meghívására, a kiállításra, amelynek látványa beleivódik egy életre az emlékeidbe. Most tegyünk MAGUNKÉRT.

Hívhatod ajándéknak, nevezheted tombola-tárgynak, mondhatod, hogy jótékonyság, de tudd, hogy magadért teszed.

Még van időd, hogy a TRADICIONÁLIS HÉTVÉGÉRE elkészüljön. Olyan tárgyat várunk, amit büszkén ajánlasz tombolatárgynak, amit szívesen fogadsz nyereményként.

A munkákat május 18-ig kérjük postán eljuttatni a következő címre:
Mészáros Zsuzsa, 1039 Budapest, Zsirai Miklós u. 14., (telefon: 06 1 243 1091, vagy 06 20 319 3132; e-mail: zsuzsatarnai@gmail.com)
vagy személyesen is leadhatod: a könyvtárban könyvtári órák alatt (április 4-én. és május 2-án 9.00 és 13.00 óra között; III. Bp, Csobánka tér 5.) ,
illetve május 26-án a rendezvény helyszínén (József Attila Művelődési Kp., XIII. Bp. József Attila tér 4. sz.)
Kérjük, hogy feltétlen rögzítsd az elkészült munkádra a neved, városod, hogy aki megnyeri tudhassa, Tőled kapta!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...