2012. szeptember 5., szerda

Zugmann Ili: MODERN, MINIMÁL stílusú quilt készítése


Európa-szerte végigsöpör az új divat, hazánkba is elért a modern, minimál stílusú foltvarrás. Ennek első tolmácsolójától, Polyák Ilditől már megtanulhattuk a falikép készítését, most, az idei Határtalanul Fesztivál és Kiállítás tanfolyamán modern, minimál stílusú panel elkészítésére lesz lehetőségünk Zugmann Ili céhmester tolmácsolásában.
A Fesztiválon Ili alkotásai lesznek fókuszban, a bemutatott munkák közt szerepelnek modern munkái is.
Világszerte nagy népszerűségnek örvend az új irányzat, újabb és újabb csoportok, internetes közösségek alakulnak, hogy a modern stílussal, technikával foglalkozzanak. 
Mi is a minimál stílus? 
A tradicionális minták megújulása, újjáéledése, újraértelmezése bújik meg a modern munkák elemei között, amelyből a tanfolyamon egy párna előlapját készíthetitek el Ili segítségével. A panel beépíthető táskába, textilképbe, továbbfűzhető takaróvá.A tanfolyamon Ili bemutatja egy díjnyertes farmerkollekcióját is, így megismerkedhettek az újrahasznosítás egy korszerű formájával, egy régi farmer új életével, ötleteket, mintákat kaphattok egy táska és a bele való használati tárgyak új stílusban történő megalkotásához.  


A Határtalanul fesztivál tanfolyamáról információt és jelentkezési lapot az alábbi elérhetőségen kérjetek:
Egeresi Emőke: gemokec@freemail.hu 70/408-4605      

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...