2015. január 19., hétfő

XV.Országos és Nemzetközi Foltvarró Kiállítás pályázati kiírása: "Egy- illetve kétszemélyes ágytakaróra"

Pécsett a IV. Szamárfül Családi Fesztivál keretében megrendezésre kerülő XV. Országos és Nemzetközi Patchwork Kiállítás alkalmából a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit KFt.

"egy- illetve kétszemélyes felnőtt ágytakaróra" nyílt pályázatot hirdet.

Pályázati feltételek:
- Méretmegkötés nincsen. A szimpla ágytakaró méret egy átlagos, nem gyerekméretű, egyszemélyes ágytakarót, a dupla ágytakaró egy átlagos franciaágy méretet jelenet.
- Olyan takarókkal lehet pályázni, amelyek nem szerepeltek országos kiállításon, kiadványban nem jelent meg róluk fénykép az interneten
- Az alkotásnak meg kell felelnie a foltvarrás szabályainak: háromrétegű kézzel, vagy géppel tűzött.
- A munka hátoldalára 10 cm széles bújtatót kell varrni a felfüggesztéshez. Hátul a bal alsó sarkokba erősített címkére a következő adatokat kell felvezetni: a készítő neve, lakcíme, email-címe, a kép címe, a készítés éve.
- A pályázat nyílt, minden olyan, a 18. életévét betöltött, foltvarrást hobbiszinten gyakorló személy pályázhat, a határon túlról is, aki az általa készített alkotást a nyilvánosság előtt szeretné bemutatni.
- Megfelelő számú jelentkező esetén meghirdetésre kerül kezdők részére az ágytakaróvarrás pályázata, amelyet a többi beküldött pályamunkától elkülönítve kezelünk. Kezdőnek számít, aki maximum 3 éve foglalkozik foltvarrással.  Ebben a formában pályázók esetében kérjük a takarón elhelyezett címkén a „kezdő” szót szerepeltetni.

A beküldött pályaművek nem kerülnek zsűrizésre, csak a kiállíthatóságuk.  A zsűri által választott munkákat M21 Pécsi Galériában állítjuk ki, 2015.08.21-31-e között.

Beküldési határidő:
- a jelentkezési lap a 2015. 08.10.
- a kész munka 2015.08.16.

A pályázatokat Zsolnay Kulturális Negyed 7630 Pécs, Zsolnay Vilmos u. 37. címre Balogh Tünde kiállítás szervezőnek kérjük elküldeni. A nevezési díj alkotásonként 1500,- Ft, mely összeget a Hunyor Vasutas Foltvarrókör Szigetvári takarékszövetkezetnél vezetett 50800111-34152016 számú számlájára 2015.08.10-ig kérjük befizetni.
A megjegyzés rovatba „pályázat 2015”, valamint a pályázó nevét és lakcímét kérjük beírni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...