2012. május 28., hétfő

A Tradicionális Műhelynapról

Csodálatos foltos napra ébredtünk szombaton, hónapok szervezőmunkája állt össze ezen a reggelen.
Érdekességként, a Magyarországon 15. helyszínként kiállított teljes kollekció cca. 40kg-t nyomott, a pillekönnyű pályamunkák sok-sok négyzetméternyi ihletet adtak minden nézőjüknek.
A Színkapcsolatok péntekig még megtekinthető a  JAMK-ban, a Baráti körök, csak három napot állomásozott hazánkban, kedden már útnak is indul egy új országba.
Amennyi kiállított alkotás, annyi technika, és alternatíva, egyedi kivitelezés mutatkozott meg, az életképeken tetten érhető a felismerés.
Beszámoltatok a Nyitott Műhely előadóinak sikeréről, a telt házas szakmai kurzusainkról távozók mosolya pedig mindent elárult.
Külön köszönet a tombolatárgyak készítőinek, rendkívüli összefogással, és lelkesedéssel dolgoztatok!
A FB Találkozón - kilépve a virtuális világból -, lehetőség nyílt megismerni egymást, kicsi kékkel......
Köszönjük, hogy jelenlétetekkel emeltétek a rendezvény fényét, és velünk töltöttétek ezt a tartalmas napot, maradandó emléklenyomatot hagyva magatok után. Részvételetekre számítunk októberben is, találkozzunk a Határtalanul Fesztiválon! Veletek, értetek, örömmel!

Az értékes pillanatokat megörökítve érzékeltetjük a nagy sikerű programot, továbbá sok elégedett résztvevő véleményét olvashatjátok a FB oldalunkon, s ide is várjuk hozzászólásaitokat!


2 megjegyzés:

  1. Köszönettel tartozom a szervezőknek, örülök, hogy kint volt a kép, amit a barna pályázatra varrtam. Vendégül hívtam olyan kedves ismerősöket, akik nem foltvarrók, nagyon tetszett nekik is a kiállítás. Külön köszönet még Polyák Ildinek a remek tanfolyamért.

    VálaszTörlés
  2. Én is nagyon örültem a találkozásnak, a munkádhoz gratulálok Trudi! Ahogy olvasom a soraidat eszembe jut, hogy érdemes volt dolgozni! Én is köszönöm az élményt!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...